Vacature: Marketing & Communicatie (stage/werkervaringsplek)

June 20, 2016

Vacature: Marketing & Communicatie (stage/werkervaringsplek)

Organisatie: Incubate 
Functie: Marketing & Communicatie (stage/werkervaringsplek)
Plaats: Tilburg 
Omvang: 32-40 uur 
Sluitingsdatum: 1 juli 2016

Heb jij een brede muzikale interesse (ergens tussen Sun Ra, Scooter en Rush), houd je van kunst en film en wil jij het Incubate team komen versterken? Voor de periode juli/augustus 2016 tot en met december/januari (in overleg) heeft Incubate plek voor:
Marketing & Communicatie - stage of werkervaringsplek
 
NB. Deze stageplaats/werkervaringsplek is per januari – juli 2017 opnieuw beschikbaar. Je kan nu ook al voor die periode solliciteren. Geef dit duidelijk aan in je brief.
 
Incubate is een festival in Tilburg voor cutting edge kunst en cultuur, met een breed programma bestaande uit muziek, beeldende kunst, theater, dans, games en film. Onze missie is het presenteren van kleinschalige, grensverleggende kunst en cultuur op een grootschalige manier, aan een breed publiek. Voor 2016 en nabije toekomst gaat Incubate een nieuwe vorm hanteren die nog steeds een festival is, een festivalsfeer ademt en de bundeling blijft van alles wat ons onderscheidt.
Ergens tussen het ideale podium, het ideale kunstencentrum en het ideale festival in. Van een week naar een jaar - in 2016 drie edities (mei, september en december) en vanaf 2017 vier edities per jaar.
 
Werkzaamheden Marketing & Communicatie
Bij Marketing & Communicatie ondersteun je het dagelijks werk op de afdeling Marketing & Communicatie; alle uitingen die gekoppeld zijn aan de projecten die we bij Incubate doen; zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoer van de projecten, en in het bijzonder tijdens festival editie(s). Jouw werkzaamheden liggen voornamelijk op het gebied van online marketing/social media; onderhouden van de website; schrijven van teksten en bio’s; opzetten van nieuwe social media kanalen b.v. Snapchat en je helpt bij van alles en nog wat zoals het meedenken en initialiseren van Incubate blog en copywrite werkzaamheden. Ook zul je af en toe gifjes moeten maken van katten of grindcore blast beats. 
 
Herken je jezelf in de volgende omschrijving?
- Je hebt affiniteit met marketingcommunicatie, ervaring met verschillende sociale media en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Heeft affiniteit met muziek, podiumkunsten en kunst.
- Student aan een relevante opleiding (HBO/WO-opleiding).
- Organisatietalent, accuratesse en helderheid in communicatie.
- Positieve werkhouding, stressbestendig, meedenken en aanpakken.
- Communicatief vaardig.
- Goede taalbeheersing in woord en geschrift (NL + ENG).
- Leergierig en nieuwsgierig.
 
Wij bieden…
- Een inspirerende plek in Tilburg. 
- Werken bij een internationaal georiënteerde festivalorganisatie (een klein team met leuke collega’s, waarmee je intensief samenwerkt). 
- Allround werkervaring bij het leukste cutting edge festival (onder goede begeleiding).
- Uitbreiding van je netwerk in de culturele wereld.
 
Meer informatie en sollicitatie
Neem voor meer informatie contact met ons op via 013-590 4839
Stuur je motivatiebrief met CV voor 1 JULI 2016 naar niek@incubate.org
onder vermelding van ‘stage/werkervaring Marketing & Communicatie’.