Vacature: Assistent Programma (stage/werkervaringsplek)

June 20, 2016

Vacature: Assistent Programma (stage/werkervaringsplek)

Functie: Assistent Programma (stage/werkervaringsplek)
Plaats: Tilburg
Omvang: 24-32 uur
Sluitingsdatum: 1 juli 2016

Heb jij een brede muzikale interesse (ergens tussen Sun Ra, Scooter en Kvelertak), houd je van kunst en film en wil jij het Incubate team komen versterken? Voor de periode juli/augustus 2016 tot en met december/januari (in overleg) heeft Incubate plek voor: assistent programma - stage of werkervaringsplek.
 
NB. Deze plaats is per januari – juli 2017 opnieuw beschikbaar. Je kan nu ook al voor die periode solliciteren. Geef dit duidelijk aan in je brief.
 
Incubate is een festival in Tilburg voor cutting edge kunst en cultuur, met een breed programma bestaande uit muziek, beeldende kunst, theater, dans, games en film. Onze missie is het presenteren van kleinschalige, grensverleggende kunst en cultuur op een grootschalige manier, aan een breed publiek. Voor 2016 en nabije toekomst gaat Incubate een nieuwe vorm hanteren die nog steeds een festival is, een festivalsfeer ademt en de bundeling blijft van alles wat ons onderscheidt. Ergens tussen het ideale podium, het ideale kunstencentrum en het ideale festival in. Van een week naar een jaar - in 2016 drie edities (mei, september en december) en vanaf 2017 vier edities per jaar.
 
Werkzaamheden Assistent programma 
Bij programma heb je een aantal vaste taken, maar zullen er ook een hoop losse klussen op je afkomen, afhankelijk van je interesses en capaciteiten. Je bent als een spin in het web en krijgt inzicht in alle aspecten van het festival: je bent de eerste lijn voor alle communicatie richting de muziekprogrammeurs van Incubate; je sorteert binnenkomende mails en houdt de tips bij die op Uservoice binnenkomen; je doet afhandeling van boekingen; je bent een artistiek klankbord en denkt mee over de inhoud van het programma; je bent betrokken bij boekingen op het festival; je bent betrokken bij vanuit Incubate georganiseerde concerten door het jaar heen en bent betrokken bij boekingen en artistieke keuzes daarvoor. Binnen het team van Incubate krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.
 
Herken je jezelf in de volgende omschrijving?
- Heeft affiniteit met muziek, podiumkunsten.
- Een brede en uitgesproken muzieksmaak.
- Denkt en werkt minimaal op HBO niveau.
- Organisatietalent, accuratesse en helderheid in communicatie.
- Positieve werkhouding, stressbestendig, meedenken en aanpakken.
- Communicatief vaardig.
- Leergierig en nieuwsgierig.
 
Wij bieden…
- Een inspirerende plek in Tilburg.
- Werken bij een Internationaal georiënteerde festivalorganisatie (een klein team met leuke collega’s, waarmee je intensief samenwerkt).
- Allround werkervaring bij het leukste cutting-edge festival (onder goede begeleiding).
- Uitbreiding van je netwerk in de culturele wereld.
- Veel zelfstandigheid.
 
Meer informatie en sollicitatie:
Neem voor meer informatie contact met ons op via 013-590 4839
 
Stuur je motivatiebrief met C.V. voor 1 JULI 2016 naar arthur@incubate.org
onder vermelding van ‘stage/werkervaringsplek assistent programma’.