Incubate X MeiMarkt Tilburg: mokken speurtocht!

May 11, 2016

Incubate X MeiMarkt Tilburg: mokken speurtocht!

Komend weekend (13/14/15 mei) vindt de eerste editie van Incubate festival nieuwe stijl plaats, gelijktijdig met de jaarlijkse MeiMarkt Tilburg. Terwijl koopjesjagers en curiosa liefhebbers de Tilburgse straten bevolken, zijn in de vele zalen en kroegen allerlei bands, dj's, kunstenaars en acteurs te bewonderen tijdens Incubate.

Incubate zoekt iedere editie, in verschillende vormen, de verbinding met de stad, om zo alle Tilburgers bij het festival te betrekken. Tijdens het festivalweekend van Incubate 2016 zal dat niet alleen gebeuren door het uitgebreide gratis programma op vrijdagavond en enkele gratis programma’s gedurende het weekend (zoals Eurabia in Café Extase en films en beeldende kunst in De NWE Vorst) maar ook door een speciale winactie!

Tijdens de MeiMarkt Tilburg zal de organisatie bij verschillende stands 10 Incubate mokken verstoppen. De gelukkige vinders van deze mokken kunnen zich melden met een mailtje naar niek@incubate.org en zullen een passe partout ontvangen.

Dus:
- struin zaterdagavond de MeiMarkt af
- ga op zoek naar één van de 10 Incubate mokken
- wanneer je een mok hebt gevonden:
 zet jezelf met foto op Facebook en tag @incubate en stuur de foto van jou en de mok naar niek@incubate.org of via Whatsapp naar 06-38641533!

VEEL SUCCES!